Mascarpone-s krémmel |
Hozzávalók
Kekszhez
300 g vaj
220 g min. 70% -os étcsoki
70 g Dia-Wellness cukorhelyettesítő (vagy xilit, méz, folyékony édesítő)
150 ml tej
1 teáskanál vanília aroma
1 tojás
100 g szénhidrát csökkentett lisztkeverék
100 g tönköly fehér liszt
90 g holland (!) kakaópor
1/2 teáskanál só
1/2 teáskanál szódabikarbóna
Krémhez
1. 2 doboz Mascarpone + 4 teáskanál folyékony édesítő
vagy
2. 2 doboz krémsajt + 100 g puha vaj + folyékony édesítő ízlés szerint
A töltelék esetében vagy csak tálalás előtt kenjük meg a sütiket Mascarpone-val, vagy előre elkészíthetjük a szendvicseket a krémsajtos-vajas töltelékkel. A Mascarpone folyósabb állagú, a krémsajt-vaj keveréke jobban bírja a strapát.
Elkészítés
Lásd: Oreo Keksz Elkészítése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése